--> شفته اراکی
author
نویسنده: تعمیرگاه علی
روستا: اراک

توضیحات :  مواد لازم برای ۶ نفر گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم آرد نخودچی: به مقدار لازم و به‌دلخواه پیاز: ۱ عدد جعفری (ساطوری شده): ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم زمان تهیه ۴۰ دقیقه زمان پخت ۶۰ دقیقه روش تهیه: * در ظرفی مناسب رب گوجه‌فرنگی را به همراه یک قاشق روغن تفت می‌دهیم و به آن مقداری آب اضافه می‌کنیم تا به جوش آید. * در این فاصله پیاز را رنده می‌کنیم و با گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم. * آرد نخودچی را باید مقداری اضافه کنیم که مواد دیگر به دست ما نچسبد و مثل مواد کوفته تبریزی منسجم و چسبنده شوند. * از مواد گلوله‌هایی به اندازه گردو درست می‌کنیم و در سس گوجه‌فرنگی در حال جوش می‌ریزیم تا بپزد.

تماس با ما:
  • آدرس: تهران خیابان تیموری میدان حسن حسینی خیابان حبیب اله شمالی
    پلاک 56 مرکز نوآوری شریف
  • ایمیل: [email protected]
  • سایت: idpz.ir
  • تلفن: 021-40665163